Links

De Steynlaan van Zeist is een straat vol bijzondere winkels. Zet je auto in een van de parkeergarages aan de Antonlaan en kom op je gemak naar Karbonkel op nr. 28, maar bezoek ook zeker de andere mooie winkels van onze straat.

Rozemarijn

Rozemarijn staat voor duurzame kwaliteit. Speelgoed van natuurlijke materialen en op een eerlijke manier gemaakt.

De Nieuwe Boekerij

Boekwinkel met een bijzondere collectie boeken. Je vindt er onder andere literatuur, boeken over filosofie, psychologie, religie, antroposofie, daarnaast heeft de Nieuwe Boekerij een uitgebreide collectie kinderboeken.

Second Life

U bent al meer dan 25 jaar welkom bij Second Life in Zeist voor bijna nieuwe tweedehands damesmode. Ook voor accessoires als schoenen, laarzen, tassen, hoeden, sjaals en sieraden van hoge kwaliteit weet u Second Life te vinden.

Heger van den Berg

Naast een breed assortiment aan kantoorartikelen, kun je bij Heger en van den Berg ook terecht voor de copyshop en lijstenmakerij. Ook vind je er een uitgebreid assortiment kunstschildermaterialen.

Puur voor de Sier

Bij Puur voor de Sier kun je terecht voor sieraden, het laten maken van eigen ontwerp sieraden, workshops sieraden maken, en kleuranalyse.

Home of Hearts

Home of Hearts is een shop in shop, verschillende ondernemers in de categorie Brocante / Lifestyle / Kids hebben hun eigen winkel in Home of Hearts.

IJs-salon Fressini

De IJs- en chocoladewinkel van Peter en Susan Brouwers. Al sinds 1993 pioniers in de ijsbranche en altijd op zoek naar de lekkerste grondstoffen en bereidingswijzen. In de winkel wordt het ijs dagelijks vers bereid. Je kunt ter plaatse zien hoe dit gebeurt.

Restaurant van Harte

Van Harte is de plek in het centrum van je kunt samenkomen voor een lekkere lunch, een kleine borrel of een heerlijk diner.