Sieraden

De Collectie

Onze collectie sieraden kenmerkt zich door zijn diversiteit. Van klassiek tot modern, van klein tot extravagant en van trendy tot tijdloos. Je vind bij ons zowel zilver smeedwerk als geheel geregen sieraden van edelsteenkralen. 

Wij letten op Fair-trade

Het slijpen van de edelstenen en het vervaardigen van veel sieraden wordt in het buitenland gedaan. Dit stimuleert en helpt de plaatselijke bevolking, waarbij ieder krijgt wat hem toekomt. 

Sieraden-collectie Karbonkel

De sieradencollectie varieert van modern tot klassiek, van klein tot extravagant en van trendy tot tijdloos.
Lees meer »

VIP-middag of avond

​Twee maal per jaar houden wij in de winkel een speciale sieradenmiddag of -avond. Onder het genot van een hapje en een drankje is mogelijk om vrijblijvend sieraden te passen en andere stijlen uit te proberen. Word nu VIP.
Lees meer »

Sieraden - opmaat gemaakt

Heb je speciale wensen, wil je een sieraad dat precies past bij je bruidsjurk, ben je op zoek naar een collier van die ene speciale edelsteen, wil je een afwijkende lengte, een specifiek ontwerp, leg het aan ons voor en dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
Lees meer »

Reparatie

Wij repareren sieraden. Rijgen, knopen en lijmen wordt door onszelf gedaan. Zilversmeedwerk wordt ingestuurd naar de edelsmid.
Lees meer »