VIP-middag of avond

Word Karbonkel-Fan

Twee maal per jaar houden wij in de winkel een speciale sieradenmiddag of -avond. Als je daar interesse in hebt en wij je e-mailadres hebben kun je daarbij aanwezig zijn. Je bent vrij iemand mee te nemen. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk om vrijblijvend sieraden te passen en andere stijlen uit te proberen.

Karbonkel bestaat 35 jaar, 

Of bij jouw thuis??? 

Kan je niet op deze datum, dan kom ik graag op jouw feestje thuis om te vertellen over de edelstenen en hun ontstaan en met elkaar Sieraden te passen. Dit kan op een verjaardagsfeestje zijn, een reünie of een bijzondere bijeenkomst. Geen verplichte verkoop.

Beste Dames,

Graag wil ik, Wendela Copijn, je uitnodigen voor een gezellig ‘sieraden feest’, waarbij ik een uitgebreide collectie nieuwe sieraden met edelstenen toon. Veel kettingen ontwerp ik zelf. De inkoop van de sieraden gebeurt ook door mij, waarbij ik let op de kwaliteit van de stenen. Ik kies altijd verschillende stijlen, zodat er een grote kans bestaat dat jouw stijl erbij ligt. De sieraden worden in het buitenland, Fair-Trade, vervaardigd.  

Op dit feest zijn er ook sieraden die niet in de winkel liggen. Deze betrek ik via mijn contacten speciaal voor deze gelegenheid.

Vormgeving en materiaal Deze variëren van apart, extravagant, strak, modern, klassiek, traditioneel en van klein tot groot. Er is gewerkt met Sterling Zilver, echte edelstenen en een deel met 18 Krt goud op zilver. 

Uniek De sieraden zijn met de hand gemaakt waardoor elk stuk origineel en uniek is. Er kan dus niet worden nabesteld. 

Waar In de winkel Karbonkel, Steylaan 28, 3701 EG Zeist De winkel is gesloten en alleen toegankelijk voor degene die zich hebben aangemeld.

Wat De collectie wordt open en bloot op tafels uitgestald. Je mag de sieraden geheel vrijblijvend passen. Komen verplicht niet tot kopen! 

Het leuke hiervan is dat je eens een heel andere stijl dan je gewend bent kunt uitproberen. Het gezamenlijk passen en keuren leidt vaak tot gezellig contact en leuke reacties. Voor degene die het lastig vindt om passende sieraden te vinden geeft Wendela vrijblijvend, stijl -en kleuradvies. 

Tips Neem gerust iemand mee die van sieraden houdt. Onder het genot van een hapje en een drankje is dat alleen maar gezellig. 

Omdat sieraden gepast mogen worden is het raadzaam een kledingstuk met een blote hals aan te trekken. 

Wanneer:  van 20.00 tot 22.30 uur

Graag aanmelden en met hoeveel personen, zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 1 week voor de Party aan info@karbonkel.nl

Gezamenlijk ontvangst/inloop van 19.30 uur tot 20.00 uur - korte inleiding door Wendela over de energie van een aantal specifieke edelstenen

Nog even dit: Uit ervaring is gebleken dat bij meer dan 15 aanmeldingen het gezellige, knusse er vanaf gaat. Daarom wordt bij aanmelding je plaats gereserveerd. Als je toch onverwachts verhinderd bent wil je het mij dan op tijd laten weten dan ik iemand anders toelaten. En kom alsjeblieft op tijd. We beginnen pas als iedereen binnen is. Tot dan, Wendela Copijn

Contact: Heb je interesse laat het ons weten. Je kunt contact opnemen met

Wendela Copijn
info@karbonkel.nl
06 21144044, 0306920059