Ruimte te huur

Ruimte te huur per dagdeel of overdag per uur 

Heb je interesse in deze mooie gespreksruimte/cursusruimte/behandelruimte mail mij dan Wendela Copijn

De sfeervolle studioruimte van edelsteenwinkel Karbonkel is een lichte prettige ruimte met een oppervlakte van 36 m2 plus een ruimte keuken. De ruimte heeft een houten vloer, twee dakkoepels zorgen voor licht van boven, de twee openslaande deuren naar het rozentuintje voor licht van opzij. De wanden zijn ook van hout. In de ruimte staan prachtige kristallen en er zijn drie wandvitrines waar ook veel mooie stenen staan uitgestald.

assets/uploads/images/KAR-Studio_Karbonkel_01.jpg

Doelgroep

Zoek je een ruimte om te masseren of voor therapie, ruimte om een workshop of een cursus te geven, wil je een (kinder)feestje organiseren, dan kan dat goed hier. De ruimte wordt niet verhuurd voor verjaardagsfeesten van tieners of volwassenen. De locatie is rustig en stil, hoewel het in het centrum van Zeist is. Bezoekers kunnen door de eigen ingang naar binnen. Wil je een cursus geven of een wekelijkse bijeenkomst houden kom graag kijken naar deze prettige cursusruimte.

De ruimte

De ruimte is leeg. Er zijn 10 stevige klaptafels en 25 klapstoelen aanwezig, eventueel aangevuld met de tuinstoelen. Deze kunnen door de huurder worden gebruikt. Je moet ze zelf neerzetten en weer opruimen.

De ruimte moet (energetisch) schoon achter gelaten worden: stofzuigen of vegen, luchten en/of wierook branden. De ruimte heeft centrale verwarming. De verlichting kan gedimd worden.

De ruimte heeft een eigen opgang en een grote keuken. De eigen opgang wordt alleen 's avonds gebruikt of als de winkel gesloten is. 

De keuken

In de keuken zijn een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig voor het maken van thee en koffie. Er is ook een fornuis aanwezig, bv. handig voor het opwarmen van soep tijdens een workshopdag. 

Opbergruimte

Voor de huurders is er kastruimte beschikbaar om spulletjes in te bewaren als je wekelijks huurt.  

Ben je nieuwsgierig, kom een keer kijken! Bel even van te voren om een afspraak te maken 

Verhuur per dagdeel

Karbonkel verhuurt de ruimte per dagdeel, zeven dagen in de week met uitzondering van de schoolvakanties van regio Utrecht. Verhuur is niet voor feesten of partijen.

  • Ochtend 09.00-13.00 uur 
  • Middag 14.00-18.00 uur 
  • Avond 19.00-23.00 uur 

Kosten per dagdeel

Per dagdeel kost de ruimte van maandag t/m vrijdag 47,50,- euro inclusief 1 kan koffie en 1 kan thee. Op zaterdag en zondag kost de ruimte 65,- euro per dagdeel inclusief 1 kan koffie en 1 kan thee. Vervolgens kost een kan koffie 5 euro en een kan thee 2,50 euro. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Kosten per uur door de weeks

Overdag kan ook per uur worden gehuurd.

  • 1 uur = €20
  • 2 uur = €30
  • 3 uur = €42,50 
  • 4 uur = €47,50 

Annuleren

Reserveringen kort van te voren moeten direct worden betaald om de optie te bevestigen.  Annuleren van reserveringen die ruim van te voren zijn geboekt, kan kosteloos tot 3 weken voor de geboekte begindatum, tot 2 weken tegen betaling van 50%, tot 1 week tegen betaling van 75%, daarna niet meer. Ik reken annuleringskosten over maximaal 4 weken bij afzegging van een workshop die langer dan 4 weken duurt. Mijn advies is om eerst een groep te vormen en daarna bij mij de ruimte te boeken!

Muziekinstallatie

 Gebruik maken van de muziekinstallatie is gratis.

Betaling 

De huur dient vooraf te worden betaald; dat kan op twee manieren: contant of per pin in de winkel.

Parkeren

Parkeren klik hier.