Kristalopleiding zaterdag

Door: Wendela Copijn
Aanvang: 10:00 tot 16:00
Dag/Datum:

Wil je meer weten over de praktische - en aardse kant van de kristalwereld? En wil je bewust contact kunnen maken met de energie van kristallen? Wil je leren om de energie van kristallen in te zetten bij ontwikkelingsprocessen? Geef je dan op voor de kristalopleiding 2018/2019 van Karbonkel in Zeist. Naast een bijzondere persoonlijke groei die je doorgaat, leer je ook om met een open en zuiver hart te werken met de kristallen bij mensen, dieren, gebouwen en gebieden.

De opleiding zal in september 2018 beginnen.

Vernieuwde Opleiding Werken met de energie van edelstenen en kristallen

De opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten of vrijdag of zaterdag en de groep bestaat uit max 8 deelnemers.

Zaterdaggroep: de cursus op zaterdag is van 10.00 - 16.00

 • 8 september, 
 • 6 oktober,
 • 3 november, 
 • 1 december,
 • 12 januari 2019, 
 • 9 februari, 
 • 9 maart, 

Voor wie?

Deze kristalopleiding is bedoeld voor mensen met liefde en interesse voor kristallen, en ook voor energetische of alternatieve therapeuten, die met kristallen willen werken. Het is handig als je al enige ervaring hebt met het werken met energie, maar dat is geen voorwaarde.

Wat is het doel van deze opleiding:

Jou opleiden tot Kristalmaster, zodat jij kan werken met en inzicht hebt in de energie van edelstenen en kristallen. Op een heel directe wijze kunnen edelstenen en kristallen, met behulp van jou, ontwikkelingsprocessen opgang brengen, ondersteunen en in balans brengen. Het resultaat is dat meer mensen vanuit hun hart kunnen leven  en keuzes kunnen gaan maken die henzelf, anderen en het geheel dienen.

Wat leer je?

Over Aardse Zaken: Je leert over het ontstaan van edelstenen en kristallen en wat dat betekent voor hen en voor ons, over hun kristalstelsels en de kwaliteiten die zij met zich mee brengen. Je leert over mineraal-vormende elementen, over onze minerale stofwisseling en het ontstaan van kleur door metalen. Je leert kijken en informatie halen uit wat je ziet.

Over Spirituele Zaken: Je leert over het aarden, reinigen en opladen van jouw energie en van de energie van edelstenen en kristallen; je leert pendelen, het gebruiken van verschillende energietesten om te voelen welke edelstenen het meest geschikt zijn en wat jij en zij nodig hebben. Aan de hand van de 7 chakra's leer je jouw energiesysteem kennen door middel van fysieke oefeningen en meditatie. Je gaat leren om zelf bewust contact te maken met de krachtige en liefdevolle energie van kristallen. Je leert edelsteen-waters maken, met edelsteen-cirkels werken, edelsteenleggingen doen bij jezelf en bij anderen, je leert werken met een crystal-grid en met de kracht van symbolische vormen. Ook leer je  over licht als informatiedrager van kosmische energie en hoe je edelstenen kan programmeren.

Over Jezelf: Je leert jouw energie voelen en je leert welke kristallen en edelstenen het beste bij jouw systeem passen. Je leert jouw gezichtspunten verkennen en ontwikkelen over wie jij bent in relatie tot jezelf, tot de ander en tot de kristal-wereld. Dit doen we aan de hand van respectvol luisteren naar elkaar. Welke kleur hoort bij jouw licht en welke betekenissen geef jij aan edelstenen en kristallen in jouw wereld.Tijdens de opleiding ga je door persoonlijke ontwikkelingsprocessen heen door het direct werken met kristallen. Belangrijk onderdeel van de opleiding is om ook je eigen systeem te openen en te reinigen, zodat je met een open en zuiver hart met kristallen en hun lichtwezens kunt werken. En dan: hoe ga je de Kristallen en Edelstenen in onze wereld zichtbaar maken? 

Werkvormen

 • fysieke oefeningen
 • energie-oefeningen
 • theorie, lezen, luisteren: uitwisselen van gedachten
 • meditaties ahv 7 chakra's
 • oefenen met kristallen vanaf dag 1
 • uitwisselen en delen van huiswerk
 • ervaringsdagboek

Vaardigheden:

Je kan bewust contact maken met de energie van kristallen en van daaruit advies geven aan jezelf en aan anderen. Welk kristal kies je bewust voor wie en waarom? Ook kan je op verschillende manieren met kristallen werken, zoals het uitpendelen van iemands energiebalans per chakra, het geven van kristal-chakraleggingen, het maken van edelsteen-essences en het zorgen voor / ontstoren van huis en buitengebied.

Deelname en Aanmelding

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8 deelnemers per groep. Deelnemen gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvang je een factuur. Betaling geeft recht op een deelnemersplek.

Docent: Wendela Copijn 

Wendela Copijn heeft ruim 14 jaar geleden de edelsteenwinkel Karbonkel overgenomen en werkt sindsdien met veel enthousiasme en liefde met de edelstenen en mensen. Haar kennis over de edelstenen breidt zich nog steeds uit: ontstaanswijze, vormingsprincipes, steengroepen, werken met energieën en chakra’s, het onderhouden van stenen. Zij heeft een 2e graads lerarenopleiding theologie en werkt al jaren vanuit haar hart met mensen en edelstenen.

Wil je meer weten over Wendela Copijn bezoek dan haar persoonlijke pagina.

Wendela neemt je graag en met veel liefde en enthousiasme mee in de prachtige wereld van de kristallen.


Locatie

Steynlaan 28, Zeist. De cursusdagen worden gehouden in de cursuszaal van Karbonkel achter de winkel in Zeist. Deze prachtige lichte zaal is zeer geschikt voor het geven van workshops en cursussen. Bovendien kun je tijdens de pauze buiten een frisse neus halen op het binnenterras of een broodje eten op de Steynlaan.

Kosten / Annuleren

De Kristal-opleiding kost € 595,- inclusief 1 edelsteen-chakra-set, 8 bergkristalpuntjes, 8 groene calcietsteentjes. De kosten van de boeken en van een pendel komen hier eventueel nog bij. Na betaling ben je verzekerd van een plaats.  Annuleren kan zonder kosten tot 4 weken voor aanvang van de opleiding. Tot 2 weken van te voren, betaal ik 50% terug. Tot 1 week voor de start van de opleiding betaal ik 25% terug. Daarna helaas niet meer.

Voor meer informatie

Voor vragen kan je mailen met  Wendela Copijn.


Terug naar overzicht