Edelsteenconsult

Edelstenen zijn tastbare stukjes spiritualiteit. Zij kunnen veel voor je betekenen in het proces van heelwording en/of genezing. Jouw verhaal kan gaan samen trillen met hun verhaal. Zo lang zij bestaan, bezitten zij over kleur- en vormkracht. Hun trilling is hun stem. Hun levensverhaal vertelt wie zij zijn. Nog steeds spreken zij ons aan in het diepste van ons Wezen. Dat komt omdat zij Licht zijn en wij ook. Als edelstenen en kristallen op je lichaam liggen, dan trilt hun energie jouw systeem binnen: het maakt los wat vrij mag komen, het vult energie aan waar gebrek aan is en het ondersteunt waar behoefte aan is. Zij zijn verbonden met de diepte van het Alomvattende Zijn, met onze wereld en de hogere dimensies. Wij werken met de chakra's en met onze intuïtie.


Werkwijze van Wendela bij een consult:

In het gesprekje vooraf krijg ik inzicht in het thema wat nu (weer) speelt. Je mag mij eventueel ook van te voren je thema mailen, zodat ik jouw vraag kan meenemen in mijn voorbereiding. 

Dan gaan we aan de slag: Ik reinig altijd het energieveld van de ontvanger eerst met salie, heilig hout of met klank. Vervolgens neem je plaats op de massage tafel en ga ik je energie schoonmaken met mijn handen door je energieveld te cheleren. Bij het schoonmaken voel je soms op een heftige manier het loslaten van spanning, het doorstromen van energie. Hierbij kan het lichaam gaan schokken. 

Als dit schoonmaakproces is afgerond, zal ik de edelstenen op je neerleggen: zwarte toermalijn aan je voeten, bergkristallen rond om je en edelstenen op je lichaam. De edelstenen gaan hun lichttrilling in jouw energieveld brengen, waardoor jij spanningen kan gaan loslaten, emotioneel verder tot rust komt en tot nieuwe inzichten geraakt.  Soms komt het voor dat het lichaam hier ook fysiek door in beweging wordt gebracht (schokken); tevens voeden de edelstenen het lichaam en haar auralagen met spirituele energie, die diepe zielsrust brengt en het heerlijke gevoel op Je Pad te zijn. De uitwerking van een edelsteenconsult zet zich voort, ook nadat de behandeling is afgerond.

Het is aan te raden om na de behandeling tijd voor jezelf vrij te plannen en de volgende dagen wat meer water te drinken.

Een consult kan worden uitgebreid met een voorafgaande ontspanningsmassage van 45 minuten.

Voor het ontvangen van een Edelsteenconsult maak je een afspraak met Wendela Copijn

 info@karbonkel.nl of via 0621144044

Een edelsteenconsult kost bij Wendela €75,- en duurt ongeveer 90 minuten,

gecombineerd met een massage  komen de kosten op €100,-