Edelsteenbehandeling

Edelstenen zijn tastbare stukjes spiritualiteit. Zij kunnen veel voor je betekenen in het proces van heelwording en/of genezing. Jouw verhaal kan gaan samen trillen met hun verhaal. Zo lang zij bestaan, bezitten zij over kleur- en vormkracht. Hun trilling is hun stem. Hun levensverhaal vertelt wie zij zijn. Nog steeds spreken zij ons aan in het diepste van ons Wezen. Dat komt omdat zij Licht zijn en wij ook. Als edelstenen en kristallen op je lichaam liggen, dan trilt hun energie jouw systeem binnen: het maakt los wat vrij mag komen, het vult energie aan waar gebrek aan is en het ondersteunt waar behoefte aan is. Zij zijn verbonden met de diepte van het Alomvattende Zijn, met onze wereld en de hogere dimensies. Wij werken met de chakra's en met onze intuïtie.

Werkwijze van Wendela bij een behandeling:

In het gesprekje vooraf krijg ik inzicht in het thema wat nu speelt. Je mag mij eventueel ook van te voren je thema mailen, zodat ik jouw vraag kan meenemen in mijn voorbereiding. 

Dan gaan we aan de slag: Ik reinig altijd het energieveld van de ontvanger eerst met salie, heilig hout of met klank. Dan zal ik de edelstenen op je neerleggen: zwarte toermalijn aan je voeten, bergkristallen rond om je en edelstenen op je lichaam. Welke edelstenen ik op je lichaam neerleg heeft met jouw persoonlijke vraag te maken. Daarover hebben we elkaar vooraf gesproken of gemaild.

Aanbod

  • Kennismakingsbehandeling: thema "Loslaten" 
  • Kennismakingsbehandeling: thema "Liefde aanvullen"
  • Edelsteenbehandeling: thema "Chakra-legging" 
  • 3 Edelsteenbehandeling om de 3 maanden: thema "Verandering/Transformatie"
  • Ontspanningsmassage

Een consult kan worden uitgebreid met een voorafgaande ontspanningsmassage van 30 minuten.

De edelstenen gaan hun lichttrilling in jouw energieveld brengen, waardoor jij spanningen kan gaan loslaten, emotioneel verder tot rust komt en tot nieuwe inzichten geraakt.  Soms komt het voor dat het lichaam hier ook fysiek door in beweging wordt gebracht (schokken); tevens voeden de edelstenen het lichaam en haar auralagen met spirituele energie, die diepe zielsrust brengt en het heerlijke gevoel op Je Pad te zijn. De uitwerking van een edelsteenconsult zet zich voort, ook nadat de behandeling is afgerond. Het is aan te raden om na de behandeling tijd voor jezelf vrij te plannen en de volgende dagen wat meer water te drinken.

Prijs

  • Edelsteenbehandeling  €65,-  60 minuten
  • 3x Edelsteenbehandeling €180,-  3x 60 minuten
  • Ontspanningsmassage vooraf aan edelsteenconsult €30,-  30 minuten voor vrouwen
  • Ontspanningsmassage 60 minuten €60,-   60 minuten voor vrouwen

Contante betaling wordt op prijs gesteld.

Voor het ontvangen van een Edelsteenbehandeling of Ontspanningsmassage maak je een afspraak met Wendela Copijn. 

Afspraken op donderdag: 

2019: 18 april, 16 mei, 13, 27 juni

 info@karbonkel.nl